Boligfotografering for eiendomsmeglere

Utsikt fra balkong over Byfjorden i Bergen i solnedgangSom eiendomsmegler har du sansynligvis sett, kjøpt og brukt tusenvis av boligfotografier allerede. Du har kanskje visse preferanser angående innhold og stil og hvordan du ønsker dine oppdrag utført.

Jeg tar gjerne en prat for å få innblikk i dine behov og hvordan arkiF Boligfoto best mulig kan imøtekomme dine ønsker. Ved kontinuerlige oppdrag vil det være mulig med tilpassete fotoløsninger og egen prisavtale.

Kjempeflott, veldig fine bilder. Likar godt utsnittene og stemning, veldig bra. Tusen takk.

—Lars Ringdal, selger

Klikk knappen under og motta rabattkode for prøveoppdrag eller les videre for å lære mer om arkiF Boligfoto.

Å fange boligens stemning

Interiørfoto fra enebolig, del av stue, entré med trapp opp til andre etasje, detaljbildeDet finnes mange måter å presentere en bolig.

Alle boliger, om de er store eneboliger eller små leiligheter, har en egen karakter. Hos arkiF Boligfoto er det stort fokus på å få fat i denne karakteren og formidle videre til potensielle kjøpere. Der har rommets naturlige lys en stor betydning og det er fotografens rolle å ta vare på både skygger og høylys for å bruke disse elementene som råmateriale for de fullredigerte boligbildene.

Målet er at betrakteren ikke bare skal oppleve bildene i annonsen som estetisk fine men sitte igjen med en følelse av en fengende og virkelighetstro presentasjon av eiendommen.

Tillit

Hjemmekontor i enebolig, detaljbildeTillit er et mye brukt ord, et som ofte kommer opp i samtaler, blandt annet med boligselgere. Flere har gitt uttrykk for at når de bestemte seg for megler som skulle håndtere boligsalget—salget av det som for de fleste gjelder deres mest verdifulle eiendel—at tillit var en avgjørende faktor.

For arkiF Boligfoto betyr det at for at selger skal ha en positiv opplevelse av salgsprosessen så må hun kunne stole 100% på alle aktører som involveres i prosessen, fotografen inkludert. Dette er noe jeg tar på største alvor og jobber stadig med å forbedre kundeopplevelsen.

  • Forutsigbarhet via kommunikasjon

    Klar og tydelig kommunikasjon som formidler all relevant informasjon til selger og kunde i god tid før fotooppdraget. Råd angående forberedelser av boligen i forkant av fotografering sendes til selger så snart bestillingen er mottatt.

  • Ingen to oppdrag er like

    Lang fartstid som boligfotograf i Bergen har gitt erfaring med de fleste situasjoner som boligfotografering har å by på. Men når det hender noe uventet, og det gjør det av og til, håndteres det profesjonelt, veloverveid og systematisk.

  • Ditt oppdrag er i fokus

    For at selger skal oppleve sine interesser godt ivaretatt settes det av god tid for alle fotooppdrag, basert på bestillingen og eiendommens størrelse.


Fyll ut skjemaet og motta rabattkode for ditt første oppdrag

Inntil 50% på første oppdrag!

Ved kontinuerlige oppdrag vil det være mulig med tilpassete fotopakker og egen prisavtale.