Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er arkiF, arkitekturfotograf Thorgeirsson. Dette nettstedet fokuserer på boligfotografering og profileres som arkiF Boligfoto.

Vår nettstedsadresse er: https://arkif.no/boligfoto

Hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan og hvorfor

Kontaktskjemaer

Når du kontakter arkiF Boligfoto ber vi om nødvendig informasjon for å kunne komme tilbake til deg. Ved generelle forespørsler ber vi kun om din kontaktinfo, mens ved bestillinger kan det være aktuelt å be om kontaktinfo til en tredjepart, f.eks. når megler bestiller boligfoto for en kunde. Da vil vi be om kontaktinfo til huseier eller eiers representant slik at vi kan ta direkte kontakt med vedkommende.

Fakturainformasjon—fakturamottakers navn, adresse, epost og telefonnummer samt organisasjonsnummer, dersom bedrift—lagres i vårt fakturaprogram på ubestemt tid. Hvis den som bestiller oppgir en tredjepart som fakturamottaker vil vi ved første anledning kontakte vedkommende for å innhente samtykke for den aktuelle faktureringen samt innsamling av relevante personopplysninger.

Vi lagrer denne informasjonen i vår kontaktliste, og i den grad det kreves, vårt fakturaprogram. Informasjonen brukes i forbindelse med kommunikasjon, gjennomføring, levering og fakturering av oppdrag.

Informasjonskapsler

I skrivende stund er dette nettstedet stengt for kommentarer. Dersom det blir endring på det vil følgende gjelde.

Hvis du legger inn en kommentar her, kan du be oss om å huske navn, epost og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å taste inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Informasjonskapsler kan administreres av bruker. Se her for mer info.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

arkiF Boligfoto bruker Google Analytics for å analysere trafikk på dette nettstedet.

Google Analytics bruker egne informasjonskapsler/cookies, informasjonen som samles inn via disse lagres på Googles egne servere og slettes automatisk 14 måneder etter at den blir registrert.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjon mottatt via kontaktskjemaer på denne nettsiden eller direkte via epost eller telefon, enten det gjelder oppdrag eller generelle henvendelser, deles ikke med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Informasjon mottatt via kontaktskjemaer og gjelder generelle henvendelser lagres på dette nettstedet og i vårt epostprogram.

Informasjon i forbindelse med oppdrag eller andre typer kundeforhold lagres i tillegg i vår kontaktliste og i vårt fakturaprogram.

Denne informasjonen oppbevares på ubestemt tid.

I skrivende stund er det ikke åpent for brukerregistrering eller kommentarer på dette nettstedet. Dersom det åpnes for dette, vil følgende gjelde.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss.

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.